Friday, June 17, 2011

aku bukan tunggul dan ~di penghujungnya~

Sejak kebelakangan ini, aku rasakan yang aku ini tunggul. tunggul hidup.. hahaha.. kelakar kan.. aku rasa aku bersendirian. mana pergi nya dia?? Aku bukan tunggul wahai......hurm. mayb aku kena faham dia BUSY... tapi bz mcm mana pun tak kan lah mesej aku susah nak balas.??? keluar jumpa kawan boleh, tapi mesej aku sikit pown x balas. Aku tak boleh untuk menyambung coretanku ini..... terseksa.. hanya ini jerk yang aku mampu....dari sebuah lagu.... Di Penghujungnya..



Bila setiap tutur kata yang kita ucapkan
Lebih menyakitkan sayang
Tiada akhirnya bertengkar dalam kecewa
Mungkin perasaan cinta yang dulu dibangga
Kini sudah hilang sayang
Janganlah cuba memaksa hati yang tawar

Tak guna lagi
Engkau dan aku
Berpura pura masih bersatu
Sedangkan dua
Muka bertentangan
Suatu penyeksaan

Tak guna lagi
Untuk ku terus
Berpaut janji
Yang telah lupus
Perjalanan kita
Mungkin sudah tiba
Di penghujungnya

Mungkin perasaan cinta yang dulu dibangga
Kini sudah hilang, sayangg
Janganlah cuba memaksa hati yang tawar
Ku doakanmu dapat ketemu seorang insan yang lebih baik dariku
Doakan aku dapat ketemu cinta yang lain untuk menemani hidup



Tapi..... aku still sayang kan dia. seperti dulu.. 
itu yang aku nak kamu tahu wahai my macham ku..






...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...