Friday, September 30, 2011

gerak Ipoh

hai korang yang nieya sayangi...!!!
kawan-kawan bloger nieya..
hehehe
hari ini nieya tak keje..
sebab nieya nak pergi Ipoh kejap lagi..

pergi ipoh ngan kawan laa..
nak pergi cari rumah sewa untuk sem depan..
sekarang kan nieya pratikal..

hurm..
korang nak tahu tak, hari ini nieya rasa macam berat hati nak pergi Ipoh.
tak semangat..
nieya memang macam tuh,asal nak pergi ipoh jerk mesti macam tuh.
huhu..

korang ..... doa kan perjalanan nieya pergi dan balik ek..
semoga nieya dan kawan nieya selamat pergi dan balik.
nieya sowang jerk yang drive au..
huhu.. jup lagi nak pergi amik kawan nieya jup kat kL..
pastu baru gerak ke ipoh..

nieya pergi tak lama pun..
esok balik lah..
insya allah..

mesti nieya rindu kat my family dan mr.macham..
macma mana ek?? huhu..
rindu2...

ok laa...
korang jaga diri baik-baik tau..
mesti rindu nak berbloging ...
huhu..
daaa...
salam.


...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

2 comments:

ieyza afieyna said...

semoga selamt smpai.. ;)

xsabar gak nak blik ipoh pas hbis final exam ni. hee

Thania said...

thanks ieyza...
?? ieyza org ipoh ek??
ipoh at ner??
thania org semban p stdy at ipoh..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...