Tuesday, November 1, 2011

malam BBQ

dah lama entry nie melekat dalam draf.. nak di keluarkan macam malas jerk nak update. banyak kerja lah.. hehe.

so hari ini nak tak nak, kena lah keluarkan jugak..  nieya nak share ngan korang nie.. sharing is caring kan.. hari tu, 25/10/2011... nieya 1st time joint bbq kelas mr.right nieya.. stat kol 8lebih malam di batu 4 Port Dickson. balik dari kerja, nieya siap-siap, makan... 6.15 petang dia datang dari P.D jemput nieya. kemudian, pukul 7 malam jemput member nieya,shasha. pastu baru pergi P.D..


mula-mula takut, cuak, semuanya ada lah..segan terutama..haha.. sampai sana, tak ramai lagi yang datang. kawan-kawan mr.right nieya dah sebok bakar sambil tuh menyakat kami lah.. yela.. baru 1st time joint n jumpa.. pastu makin lama makin ramai.. nieya n shasha nie dah segan dah.. tapi buat muka selamber jerk.. makin ramai nieya nie apa lagi.. ikut jerk mr.right.dah macam budak kecik dah. haha..tapi tak ikut sangat laa.. 


lepas sahaja makan,ada game.. fulamak...siap ada game. bagus betul dorang plan.. tapi nieya x joint game dorang. sedih kan..huhu.. tak apa lah.. jup2.. nak sajikan korang dengan gambar-gambar malam tuh. gambar nie nieya amik dari FB mr.right..hehe..

beg tuh macma kenal jerk..hehe..bakar roti ek..

bekerja satu pasukan

shasha

me too..gambar yang melekat dihati nieya

nie dak yang joint.. bbq class..happy

me n shasha(dah pakai speck,sebab silau jerk)

time for game
kesimpulannya... nieya sangat teruja dengan budak-budak kelas dorang.. happy, kerjasama, semua ada. terutama pada non-muslim, cina. mereka tak sombong. coz kebanyakkan cina yang nieya kenal, semuanya sombong.. tak sukanya... tapi, dak kelas dia.... memang sporting..sporting sangat daa... senang untuk berkenalan dan bawak bincang. sebab tuh majlis bbq nie menjadi. dak kelas nieya pown tak macam ini.hehe. hope berkekalan seperti ini.. dan paling nieya happy sebab... dapat kenal kawan baru..senang citer dapat kawan baru lah.. hehe.. pastu kawan berblog lak tuh..( Eja...)lagi lah happy kan.. hehe.. 



...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...