Tuesday, October 11, 2011

percaya ker??

hehe...bertemu kembali..
letih nyaa...
hari nie..kejap lagi nieya jumpa pengarah nieya..
nak tunjukkan slide show n sistem nie at dia sebelum tunjuk kat lect...
esok pulak....
lect datang... cuakknyaa..
korang doa kan ek....supaya nieya selamat..
hehehe...

hurm..
tujuan utama nieya update nie nak share ngan korang..
korang percaya tak pada mimpi??
ntah laa..
nieya asyik2 terpikir jerk mimpi nieya nie..
nieya mimpi gigi bawah nieya patah.
kemudian cerita kat makngah.
makngah kata semalam pun makngah mimpi ada orang ramai datang rumah..
macam orang buat kenduri..
ya allah..
berderau darah nieya.. macam bersangkut paut jerk..

pagi tadi hujan selebat-lebat nya...
nak pergi kerja, kereta ibu rosak..
ibu guna kereta nieya..
so nieya pergi kerja, makngah hantar..
hati nieya hari ini tak sedap sangat..

ya allah lindungi lah keluarga nieya...
lindungilah orang2 yang terdekat dengan nieya..
jangan lah terjadi sesuatu pada keluarga nieya..
amin..


...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

6 comments:

NasZ said...

mimpi tu adalah mainan tidur. tapi bertawakal dan berdoalah kesejahteraan keluarga kita.

MOHD NASER.com

IntaNBerliaN said...

moga2 keluarga nieya selamat..! InsyaAllah..

umishahirah's said...

btul tu, mmpi tu kan mainan tidur ^ ^. insyaallah, takde pape

ieyza afieyna said...

mimpi mainan tido.

tapi org tua2 ade ckp kalo mimpi gigi ptah ade org yg bakal meninggalkn kita.. tapi jgn percaya sgt.. tu kepercayaan zaman dulu2 kowt.. bnyak kn berdoa k.. ;)

IMANSHAH said...

saya tak penah percaya pada mimpi

Thania said...

huhu..tp nak x nak kita kne laa wat psediaan an..
huhu.. nieya pown ssh nak percaya..
tapi xper..
thanks korangg...
@Nasz,intanberlian,ummishahira,ieyza afieyna, imanshah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...