Thursday, November 10, 2011

dinner di secret recipe

menunggu punya menunggu dari pagi hingga lah ke petang. akhirnya penantian menunggu tu membawa seribu makna bagi ku. hehe.. ceh2.. ayat.. xleyh bla..hhehehe..

hari selasa, 8/11/2011....nieya bersama-sama dengan 2 orang lagi kawan baik nieya iaitu fara dan asiah.. pergi dinner kat secret recipe.. huhu.. 1st time lah nieya pergi makan dalam tuh.. selalu beli kek jerk.. hehe.. malu lak ai.. baru 1st time.. hehehe.. paling mahal dan standart nieya makan pun kenny laa...hehe..

petang tuh... fara datang rumah nieya jemput nieya, pastu kitaorang pergi rumah asiah hantar barang.hehe.. teruja si asiah (cik as) dengan panggilan telefon dari nieya. nieya call dia cakap 'asiah, keluar jup'. itu jerk.. time tuh dah pukul 6 lebih petang laa..dia suruh masuk,tunggu dia siap dan bermagrib di rumah dia di TTJ.

dalam pukul 8 lebih tuh, kami gerak pergi secret recipe di dataran senawang. siap berkenalan lagi dengan pekerja kat dalam tuh.. kami hanya bertiga, tapi riuh nya macam 6 orang.. termasuk dengan pekerja dia.. dah macam lama kenal jerk.. sedangkan kami langsung tak kenal pekerja disitu..hehehe..

bersuap-suapan (terkenang kenangan di skull)



inilah orang paling BZ sekali..kalah PM kita..

spegeti.. dap2


dia lah yang mentaja dinner kami.. (fara buchuk)hehe

my fav kek..

fara

thania

stalker terhebat..hehe.. gadjet. asiah.

best fwen 4 ever. (BFF)




dalam kereta otw balik
bil2..... mner??
alaa.... nak tunjuk gak ker?? tak payah laa... huhu... suprise nyer bill...suspens.. haha..
inilah makan malam kami.memang happy, seronok.. 

nieya simple jerk.. pakai baju uniti.. chesskunya..hehe... pergi expo dataran,jumpa akk bekas uniti.dia tegur. kantoi lak ai..seb bek nieya bukan lagi dka uniti.. hehe.. akk tuh tegur laa.. dak uniti ker?? akk tuh baru jerk konvo. dia perasan baju tuh coz dulu dia pernah pinjam kat beacth kami dulu.. (eja pun tak betul daa)hehe..

semoga ukhwah persahabatan kami ini berkekalan hingga akhir hayat.. dan kepada fara, semoga dimurahkan rezeki. kami tetap akan ingat peristiwa best sekali ini.. rindu dan sayang korunk.. (asiah n fara).. sahabat selamanya...


...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

4 comments:

asiah abd ghaffar said...

memang de best dinner malam tuh.. bill..bil... memang terkezut mak cik! tapi tak pe penaja kata ok kan..hahaha. siap dapat note hijau lagi!!! wehee!

Dalila Hamid said...

lama x makan sini.... untung la ye org belanja makan2...

Thania said...

@asiah abd ghaffar

tau xper weyh.. xpnh2 ak mam ngan mmber cecah campai mcm tuh skali.pastu dapat not hijau lak tuh... huhu..alhamdulilah..rezeki kita Allah sampaikan melalui fara..

Thania said...

@Dalila Hamid

lama xmakan sner?? hehhe... nieya nie 1st time mam at situ.. hahahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...