Saturday, April 14, 2012

tengok wayang...

hari khamis hari tu, nieya ngan dak2 uma pergi tengok wayang..
cerita battleship.


tersangat laa best.. memang best.
tercipta satu idea dari salah seorang dak rumah..
" malam nie no dating2 okeyh.. semua kena tengok wayang."
walaupun kekurangan wang pada masa tu, demi kawan2 demi dak rumah..
sanggup pergi uh.. tapi ia tercipta 1 memori yang terindah sekali.

kami tengok mid-night.
dan paling the best moment...
dalam wayang tuh, kami boleh pulak buat bising.
hahahaha.. hiruk pikuk..
siap boleh cakap bingo.
thania2.. kau pk nie kat rumah..
hahahhaa
eh2.. bukan nieya sowang jerk tau. kami seramai 12 orang..
dapat pulak port belakang bucu..
memang the best laa..

ada 2 orang yang membawa bf dorang.. sweet an..





kemudian... sebelom pergi tu ada call ibu, tapi tak berangkat.. pelik gak. call adik pown sama. n semalam sampai jerk rumah.. uncle ada. so nieya xcited laa cerita kat dorang yang nieya pergi tengok wayang.
kemudian ibu pandang uncle.. sama2 pandang sambil tersenyum. pastu dorang pun cerita laa.. yang dorang pergi tengok wayang gak.. eeee.... geram tol.. tapi time dorang keluar wayang nieya masuk wayang.. hahaha..

dan last kali, nieya cakap macam nak tengok kali kedua jerk..pastu uncle pown cakap jom kita pegi tengok kaunter tiket bukak lagi atau tak.. sampai jerk teminal 2, bukak lagi tiket dia... terus beli.. dalam wayang, pertengahan wayang tu, wayang yang tengok nieya... hahahahaha...




...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...