Saturday, August 11, 2012

beday boy part 2

Hari tu nieya ada update beday my lurve..
Ok, finally nieya dah pun terima gambar.

Kami sambut agak lewat sedikit sebab ada masalah teknikal.
Mallu  sangat-sangat bila member-member boy datang rumah.
Kami just buat makan sikit-sikit, mee hun dengan air cincau serta kek.

bergambar dahulu sebelum serahkan hadiah ini kepada en.Love

haha.. dah macam majlis rasmi dah

budak rumah yang banyak membantu

beep dan k.dayah


kawan nieya serta kawan en.Love




Dan... lepas jerk makan kek, bagi hadiah, bergambar...
Beday boy dapat habuan.. nak tahu tak apa dia??

bersiap sedia..

taraa....
hahahahhahaa... kena telur.. baru sikit.


Chill lagi. 


 haa..!!! amik kau.... tepung pun ada.. 
dah macam hantu tepung. Time ini budak rumah nieya dah lari masuk rumah, tutup pagar.
Dak rumah en.Love main di luar.





Ingatkan dah habis, nieya pergi dekat pagar, nak ambil gambar dorang.
Last-last nieya pun kena sekali. Kena tepat pada mata pulak tuh. Pedih. Apalagi nieya pun kena mandi tepung sekali tapi tak teruk macam ini. terbaiikk.. thanks laa sapa yang bagi habuan tuh. haha

Dalam bungkusan tu nieya hanya mampu berikan dia ini sahaja,
Set minyak wangi Adidas kegemaran dia.




Thanks sangat-sangat kepada kedua-dua dak rumah yang banyak menolong nieya.
Walaupun tak seberapa meriah, tapi Alhamdulilah menjadi.
Walaupun banyak rintangan yang berlaku.





...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...