Thursday, August 9, 2012

Iftar bersama classmate ..

Sudah lama tak update blog. Buzy dan tak bukak lappy.
Masih sempat lagi nieya nak wish 

Selamat menjalani ibadah berpuasa
semoga amalan kita di terima Allah.

Semperna bulan puasa ini, 
kami ada buat aktiviti berbuka puasa bersama classmate.
Dah 3 tahun kami bersama, inilah kali pertama kami berbuka puasa bersama.
Al-maklumlah ini sem akhir kami.

Alhamdulilah,
apa yang kami rancang nak buka bersama akhirnya menjadi. 
Happy sangat-sangat. Rasa macam lagi mengeratkan silaturrahim..
Kami berbuka di Dubliners Cafe, Greentown Square, Ipoh pada 7 Ogos 2012.

Kami dapat berkumpul semula semua ahli kelas kami semasa sem 1 dahulu.
Yang dah berhenti, semua ada. Dapat lepas rindu serta berborak panjang.

Restoran tu kami yang krongker, riuh sangat. Lepas berbuka kami lepak padang ipoh bergambar.

tengok pic lagi bagus.. :)













...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

8 comments:

Cik Rongoks said...

bestnye ! ^^

umishahirah. said...

reunionnnn :) thania comelll

umishahirah. said...

reunionnnn :) thania comelll

Dylla Abas said...

best kan dpt buka puasa ramai2 mcm ni :)

Thania Ismail said...

@umishahirah.

thanks umi.. hehe.. tka laa comeyh mana pown..

Thania Ismail said...

@Cik Rongoks

r ah.. best sangat..

Thania Ismail said...

@Dylla Abas

best sgt2.. mcm2 fael kita dpt tgk.. hehe

Thania Ismail said...

@umishahirah.

thanks umi.. tak laa comeyh.. biasa jerkk.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...