Wednesday, November 28, 2012

Permulaan blog edisi wajah baru ..

Permulaan yang baru.. Sekarang nieya dah habis final. (Doakan keputusan nieya lulus semua subjek. cuakk dan takut.. err.. ) so nieya ada masa laa untuk mengupdatekan stoly nieya di sini.. Banyak cerita yang nieya hendak kongsi kan kepada semua. Tapi nanti laa ek.. Penat lah mengubah suai blog ini yang dah lama tak ubah. cian kat dia nak jugak wajah baru kan. Nieya ambil masa 2 hari untuk mengubahsuai blog ini dari yang lama ke wajah yang baru. Tinggal nak buat header jerk lagi. tapi nak biar dulu macam tuh laa.. simple kan.. Ok tak wajah baru blog nieya?? harap-harap ok laa kan.. sebab nieya rasa memang daa ok dari segi pandangan mata nieya. Ini lah wajah blog segalanya disiniee edisi baru. :)

Kenapa warna pink?? asyik-asyik warna pink?? Tak pink seakan-akan pink??
Sebab pink tuh warna kegemaran nieya dan bagi nieya pink tuh lembut dan sedap mata memandang.. :)
Senang cerita kena lah dengan jiwa.. hehe

Lepas nie baru lah ada mood nak update dan kongsi cerita..

Sambung kemudian.. selamat bercuti..
...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...