Wednesday, December 5, 2012

bertemu bff. . .

hai...hai.. hai...
Happy nya hari ini.. Dapat lepak dengan bff tersayang.. hehe...
Dah lama rasanya tak lepak bersama dan tadi baru dapat lepak bersama..
Seperti biasa lah kalau jumpa mesti ada story moly kan ... Tentang kami semua.. Luahan masalah laa..
Tadi saya jemput Asiah kat tempat kerja dia kat pearlhaya Senawang.. Sebelum tuh saya pergi ampangan jemput fara.. Sempat lagi tuh makan nasi kat rumah dia.. mak dia masak lauk sambal ikan bilis+petai.. my fav tuh.. tapi petai saya tak makan...  Kemudian baru pergi jemput asiah nthen lepak kat bandar baru senawang kedai makan.. Yummy... Kat situ laa bermula nya cerita kami..

Opss... tadi kami keluar tak snapp picta.. laaa... Gambar lama jerk leyh tunjukk.. hehe... nie laa bff nieya..


me, asiah, fara

pastu kami lepak rumah asiah kejap makan kek coklat.. Sedapp sangat.. tapi apakan daya perut full so tak boleh masuk semua..


Ok.. yang atas nie gambar tadi.. Nie kat rumah asiah. Nie anak buah asiah.. comel sangat-sangat n manjaa.. sweet kan.. hehe..

Ok laa... Sampai di sini sahaja dahulu.. nanti sambung-sambung lagi..
Cuakk nya tak lama lagi keputusan keluar doakan nieya lulus semua subjek..
Amin...
Daaa semua....
Salam.





...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...