Thursday, April 25, 2013

final exam kembali...



Minggu exam bagi sesiapa yang belajar di Politeknik.
Nasib sem nie nieya 1 paper sahaja. Paper Web Programming.
Susah jugak lah kena buat coding, buat connect database.
Nak tak nak kena jugak kan buat. Tapi Alhamdulilah, setakat nieya ulangkaji nie nieya boleh.
Nieya harap time nak jawab paper tuh nanti nieya tak kan lupa, blur, dan harap nieya boleh buat.

You can do it Thania Ismail!!!

Paper nieya start dan akhir pada 29.4.2013 nie.
1 paper jerk. Nie sem terakhir nieya.

Selepas ini nieya akan melangkah ke alam pekerjaan.

Tapi sedih.....
Nieya akan berjauhan dengan mr.A. dan tidak akan selalu lepak sama. 
Apatah lagi bertemu. 
Yela... nieya N.9 mr.A perak. Kan jauh tuh. :(  :'(
Nanti mesti merindui mr.A.

Dan paling sedih akan meninggalkan perak ini. (Sedih ker?? ) hehe..
Eh.. kat sini lah bermulanya nieya berdikari, mula cari pengalaman berkerja, tak tidur malam buat projek, macam-macam kenangan. Pahit dan juga manis. Dan kan sini juga lah ianya tercipta dan bangkit semula pabila gagal. Senang cerita Perak (IPOH) nie banyak kenangan.. 
Terutama di Politeknik Ungku Omar, Taman Cempaka dan Lumut. 
Ianya akan menjadi 1 kenangan yang terindah buat nieya. 
Paling sweet memory bertemu dengan mr.A. :)

Kawan-kawan doakan Thania boleh jawab paper Web Programming nanti dan lulus dengan cemerlang.
Semoga ini sem last buat nieya..
Amin..



...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

1 comment:

umishahirah. said...

nanti bole la datang ipoh selalu lawat umi kat ulu kinta ni :) btw all the best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...