Friday, August 23, 2013

Only 1st syawal....

Salam semua.. hai.. lama betul tak jengok taman hati saya ini... Hari ini baru lah datang mood rajin nak mengupdatekan diri di sini... Kalau tidak... huh... memang...... pepaham lerr an.. Haa... masih tak terlambat lagi nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...kepada kawan-kawan semua... Maaf lah sekiranya nieya ada membuat kawan-kawan terasa ke apa ke... kosong-0 ekk..

Orang lain semua dah update dah cerita tentang raya pertama... nieya  ni baru tergedek-gedek nak bukak.

Tahun nie nieya happy sangat-sangat beraya kerana abah ada bersama kami ketika raya pertama. Siap ikut kami ke pusara arwah atuk dan rumah nenek ngah. Yang penting dapat snap pic bersama.. Cuma terkilan sikit lah sebab gambar kami berlima termasuk ibu tak de. 

kami bersama abah.. bahagiakan muka..
 sebab susah nak dapat macam ini walaupun tak lengkap.
Sayangnya abah tak jumpa baju hijaunya...


Kami dengan ibu pula..
Tema tahun ni.... hijau...


Dengan nenek,makngah,sepupu,abah dan adik2.


Ziarahi pusara arwah atok.
 Di Kuala Sawah
 
 lawa pulak susunan dia.. kiri kanan purple. abah dan pakngah.


 
Snap dulu sebelum pergi rumah nenek ngah.

 
Time ini paklang dah ada bersama kami. Mereka dari Rawang.. 
kami di rumah nenek lang kg sentosa paroi.

Duit raya?? Nieya still dapat lagi duit raya maaa. Malu ?? memang malu sangat-sangat. Tapi orang kata rezeki jangan di tolak. Biarpun nieya cakap nieya dah besar, dah habis study tapi rezeki nieya... Alhamdulilah.. Ambil dengan senang hati laa jawabnya.. 

Seronok baca kisah kawan-kawan semua tentang raya .... Beraya dengan family yang lengkap adalah kenangan yang tak dapat di lupakan dan susah nak dapat kenangan itu semula. So, yang still family lengkap itu, jangan lepaskan peluang.








...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...