Sunday, August 21, 2011

berjalan sakan

Sabtu
hari yang paling bahagia sekali buat nieya. haha.. mula-mula tu macam merajok sikit. sebab..... tuuuuutttt....
tapi lama-lama tak dah. bahagia sebab dapat keluar dengan si dia.. mr.macham. keluar dalam pukul 12.30tghari balik pukul 11.30 malam. macam tu laa.. lama kan... untuk pengetahuan korang, nieya keluar 1st time macam tu.dalam seumur hidup nieya, lau ngan kawan2 pown tak pernah lagi.. nie ngan mr.macham... 

ibu?? mula-mula nieya takut gak. takut ibu bising balik tu. tapi tak pown.. dia just kata banyak nyer beli dan ada beli untuk ibu tak?? haha.. coz mana nieya pergi nieya akan mesej ibu keberasaan nieya. lagi pun ibu kenal mr.macham dan dia percaya dengan mr.macham.

keluar rumah,nieya pergi jemput dia di ampangan, coz dia tak lepas nak pergi rumah nieya sebab hujan selebat-lebatnya. dah tu, pergi seremban, tapi sesak sangat.. tak jadi nak masuk seremban,patah balik pergi P.D.. perjalanan ke P.D, x nampak pape pown.. selebat-lebatnya.. sampai P.D, pergi laa shoping-shoping di sana.. window jerk... tak beli pape pown..

dalam pukul 3 pergi J.J, tapi yang kelakar nyer.... dah sampai J.J,parking kat luar,dah keluar dari kereta, boleh lupa nak pergi ambil baju kat tbr shoping center.. baju tempah.. apa lagi, pergi laa masuk seremban.nak tak nak 2 kali buat pusingan dan jem..haha.. pastu g j.j balik.. cari kasut,baju. nak pergi tempah meja untuk berbuka, tapi, semuanya full.. terpaksa beli air mineral kat watson, pastu buka dalam kedai.. cian kan...

malam tu gerak pergi senawang. pergi giant, makan kfc, dan beli kasut di situ. ingat nak pergi bazar jual2 kat situ. tapi nak masuk pown tak boleh,jem. kami pown pergi ampangan. ampangan jalan2 kat bazar ampangan.. jumpa laa...ramai yang di kenali...terutama cik lela..haha.. 

balik uma tak rasa letih,tapi rasa happy sangat...thanks mr.macham... happykan nieya..


Ahad
keluar lagi pergi teman makngah dan ibu shoping.. pergi j.j..yang jadi mangsa nyer nieya laa.. kena drive.sib bek auto.. parking kat sains,kemudian lintas jerk.. dapat la...big apple.. hehe.. beli seluar putih nieya.
pastu pergi tesco pulak, beli selendang dan barang2 sikit kan..
balik tu pukol 6 ptg,,. siyes... memang letih..kali ini keletihan sgt2.. tak tahu kenapa.. mmg out.. singgah bazar kat klinik kesihatan, dan terus pergi rumah nenek..
lepas buka, segar semula.. haha

weekend,nieya mengisi masa dengan berjalan,shoping jerk.. sampai keletihan..dan bahagia sangat2 terutama dapat keluar dan menghabis kan masa sehari suntuk bersama dengan mr.macham... esok pulak bersama family.. thanks sangat2...



...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...