Monday, August 22, 2011

bodohnya......sesalan menimpa diri

hurm..sesalan...
tadi ada abg nie, staff sini gak, bagi laa dekat part nieya duduk nie ampau kosong.. dia amik dari bank laa..
kemudian dia kata ngan nieya, nak ke?? nieya autometik laa geleng cakap xper laa.. dia cakap sekali lagi, nieya geleng. tak tahu kenapa. nieya di ajar cakap tak nak dan daa terbiasa cakap tak nak. sekarang...kan daa melepas...

nieya bukan apa. kalau nieya amik kang,takut lak dorang cakap apa.lau nieya x amik, kang dorang cakap sombongnyer, pasni tak nak bagi dah.. nieya bukan tak nak ambil. tapi nieya segan sikit. ag pown, family nieya tak guna ampau. kadang-kadang jerk guna,, dan ampau lama still ada lagi. banyak. nieya tak nak membazir..

abg2 dan akk2,puan2,en2...  uptm. nieya mintak maaf sebab tolak pemberian en.....errr.... bukan tak nak terima, tapi..nieya dah jelaskan kan.. lain kali nieya tak tolak agi dah.hehe..


...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...