Wednesday, August 24, 2011

kad raya!

bila tengok blog Spread Away, tentang kad raya. dia dapat kad raya. tiba-tiba hati tertanya2..tahun nie tak dapat kad raya ker?? selalu dapat.. perasaan hiba laa.. hehehe


semalam balik dari kerja, tengok atas meja ada kad raya untuk nieya... apa lagi, happy sangat2.. tambah lagi hari ini keluar berbuka dengan mr.macham kan. jalan nak pergi bilik, berteka-teki laa nieya.tengok tulisan, terfikir... mesti Murni.. pastu sampai bilik terus bukak. tengok, betul.. murni my best fren bagi.. thanks murni.. happy sangat. pastu belek2 sampul surat tengok ada cop dari melaka.. ingat nak call dia terus tapi kelam kabut nak ciap pergi berbuka. so balik dari keluar tuh terus call murni.. kad raya siap berlagu raya lak tuh..hehe..
"thanks Murni"

balik dari keluar tuh, nieya belek2 lagi.. dengar lagu tuh, baca isi kandungan kad tu. happpyy!!



haa..nie lah orang yang istimewa yang sent kad nie pada nieya.
Murni Aqilah





...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...