Thursday, October 6, 2011

busyy ..huhu..sooorrryyy..

bertemu kembali kita hari ini..
alhamdulilah, dapat juga nieya menaip disini..
tapi kan...
nieya nak bagitahu korang semua..
nieya sibuk sangat2..
banyak kerja nieya..
nieya nak siapkan sistem tempahan bilik mesyuarat ini..
coz tinggal lagi 2 bulan jerk lagi..
lepas siap nie nieya nak try pulak belajar network..
buat network..

so nieya tak da masa nak blogwalking..
huhu..sedih nyaa....
malam, nieya daa letih, dan lagi pun seharian an on laptop.
dia pun nak rest gak..

kalau tak da halangan nieya akan b.w n komen korang punya ek..
nieya nak minta tolong sikit nie..
kalau ada apa2 entry yang best o ada contes ker...
bagitahu nieya ek...
thanks korang..



...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

4 comments:

NasZ said...

wah..saya pun tak reti buat sistem-sistem ni. blog pun cincai je buat. hehe.

MOHD NASER.com

afzan said...

networking? peh hebat ye awak ni!

Thania said...

@nasz : ehhe... mula2 mmg serabut..lama2 daa blaja sume, faham laa.. tp ttp serabut..heheh..thanks.. ala..blog simple jerk pown daa ok..apa...

@Afzan : hehehe..programmin n networking.. hehe.. x laa hbt mne rpown.. daa tu bdng yg sy blaja.. nak share?? leyh jerk..hehehe...thanks wak.

Ungu Violet said...

sama la...bizi gak..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...