Thursday, October 6, 2011

lecturer datang di firma nieya???

huh... korang....
nieya cuak...
takut..
nieya kan pratikal..
12/10/2011, pukul 12 tghari, lect nieya akan datang
kat tempat nieya pratikal..
di wisma negeri,N.S..
huhu..
cuakkk..

 nasib baik sistem yang nieya buat nie lagi sikit jerk lagi yang tak selesai.
mayb kalau tak der apa-apa halangan,besok siap lah kowt..
isnin, nieya daa kena buat slide show..
adoyai...
macam kelam kabut jerk..
takut nyer..

napa ek??
bahagian KL dia tak datang
tapi Seremban dia nak datang..
sedangkan seremban lagi jauh dari kl..
pelik2..
nieya an belajar di ipoh..
tak per laa..
redo n terima..

wat masa nie nieya stop dulu berbloging..
coz banyak sangat kerja perlu diselesaikan..
lepas jerk hari rabu nieya akan masuk semula..

korang jangan lupakan nieya au...
follow nieya,komen at entry nieya, n bershout box laa di blog ini ek..
nieya sentiasa rindukan B.W,berbloging....





...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

1 comment:

ieyza afieyna said...

wat keje leklok.. bgi lecturer tu puji nnti. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...