Wednesday, October 5, 2011

nice memory with friend

maaf laa korang.... semalam tak on9 blog pun.. hari ini baru laa on9.. barulah dapat blogwalking.. baru lah dapat follow korang balik.. heheh.. rindu nyer tak bukak blog!!! rasa macam dah bertahun-tahun jerk..sebab apa?? sebab rindukan korang semua.. rindu nak b.w kat blog korang..hehe..
semalam nieya M.C.. coz nieya sakit pale,nak demam.. macam tuh laa..pergi klinik, doktor suruh buat speck mata. coz silau tinggi..huhu..
(nie mc nieya)

kemudian, rasa macam malas nak duduk rumah, malas nak layan sakit nieya, kawan-kawan nieya ajak keluar pulak..lepak P.D,picnik.. coz member nieya yang asiah nie tension..
oleh sebab nieya sayang kawan-kawan nieya, nieya pown kuatkan semangat nieya, bawak dorang semua pergi picnik.. haa.. kali nie malas laa nak cerita panjang, korang tengok jerk laa gambar ek.. hehe..

(Thania@nieya)

(Fara@kecik)

(Asiah@cik as)

(Syira@dik are)

(Imran@mr.macham)

(kawan akrab, baru sampai pantai poli)

(hehe..call mr.macham,suh datang.)

(ombak kuat,tapi mendung jerk)

(tetap bersama)

(chak,excited)

(pasir pantai)

(comeyh tak??)

(nie kat teluk kemang,mam spageti,lapa)

(fara & asiah)

(asiah yang buat tau spageti nie)

(kamera pown lapa, abis dia makan spageti,tuh tengah lap kamera laa tuh.huhu.)

(3 dara pingitan ek?)

(kami pergi berempat)

(mr.macham baru sampai di T.K)

(tengok air teluk kemang..kotor kan??)

(hehe)

(kemudian balak si kecik nie pown datang..nie laa balak dia)

(nak jugak)

(jadilah ramai)

(tapi kami tetap nak bertiga)

(tengok tuh,tak der keje daa..)

(dah jom balik)

(singgah batu 4 pulak..tengok sun set)

(lawa tak gambar nie?? seoleh-oleh nieya angkat asiah)

(rindu dia)

(di tengah2 tau..)

(nak pergi mam)

lepas makan semua kat P.D, nieya terus hantar mr.macham balik rumah sewa dia di P.D. mula-mula dia datang naik motor,pastu nieya suruh lah dia hantar motor dia kat rumah semula dan naik ngan kami. pas hantar dia balik, kami pun terus balik.dengan kepala sakit nyer,tapi happy. mujurlah semalam seharian di P.D x panas terik, mendung jerk.. angin sepoi-sepoi. memang best la an tenang jerk..nie lah aktiviti semalam nieya.. semalam hari yang bermakna.. nieya bersama-sama kawan-kawan.. . (4/10/2011) 






...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

2 comments:

ieyza afieyna said...

demam2 pun kluar jugak ea.. hee

best nye p p.d ..xpernah pgi lagi..

Thania said...

hehehe..nak lawan dari merebak..
hehhee... jom2.. ieyza dtg seremban, nti thania bawak kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...