Thursday, October 27, 2011

game smurfs.... jadi prob..

salam...
bertemu kembali... da lama tak update blog ini.. nasib baik tak tebal habuk dia.. grrr... fuh..fuh..fuh.. aisyumm.. hehehe.. nieya bukan tak nak update.. bila dah on blog, nieya terus bw.. kemudian dah lama tuh, malas dah nak update.. pas bw, terus tutup.. hehe.. lagi satu nieya tengah xcited main smurfs kat fb. korang ada main tak?? dulu  kat office kerja updatekan blog jerk.. sekarang bila dah dapat game ini dari member2 nieya, terus joint..

mereka bertiga lah yang ajak nieya main. siap tengok lagi sapa paling tinggi. waktu nieya main, nieya laa paling corot.. hehehe.. pastu nieya nekad.. terus bermain... jadi nieya yang tinggi sekali..hehe..#perasan lebih#.
sekarang tempat smurfs nieya dah hampir bersih. lagi 3 pokok kena potong bersih laa.. tinggal nak buat dekoration sajerk.. tapi kan.... tengah syok-syok main... tiba-tiba jadi macam ini.....huhuhu....


hampeh jerk..huhu.. dah jadi macam ini... baru lah nak cari blog... hehe.. bukak blog, and update.. ngadu lah kat blog.. kesian blog..dah jadi macam habis madu sepah dibuang dah..sorryyy blog...
apa lagi korang..jom lah kita bersmurfs.. jom2... add nieya jadi jiran..hehe...  ^thania ismail^


...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

1 comment:

nabila faryzza said...

dulu kte rajin main game kt fb. tapi lately nk dah malas. sebab leceh la. tinggal sehari, xboleh. dia kena ngadap hari2 baru layan. kan? hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...