Wednesday, January 11, 2012

bola di stadium ipoh

tengah menension-tension tuh...
pas sahaja makan...
balik rumah jup relaks2....
pastu terus gerak pergi STADIUM INDERA MULIA
sies... ipoh nie sunyi jerk.. terutama kat G.M kedai makan tuh..
selalu penuh, tapi,... kosong,.. tak ramai..
sunyi laa ipoh semalam..
rupanya dorang pergi tengok bola..
kat stadium tuh, penuh dengan penyokong2 perak..
tapi penyokong terengganu, boleh di bilang...
tak sampai setengah..

semalam 1st time aku pergi menonton bola.
menonton bola kat stadium laa..
dapat rasa suasana keriuhan tuh.. seronok sangat tau..
dapat rasa buat ombak..haha..
tak macam dalam tb.. syok sendiri..
walaupun bukan negeri aku, tapi aku tetap horey bila Perak dapat 1 goal.. hahaa
tetap gembira...
kami datang selepas separuh masa kedua. daa nak habis.. masa tambahan..
mayb luck kami kowt, kami lepak kejap daa dapat 1 goal ....
jadi keputusan nya 1 perak 0 terengganu..

kenangan manis semalam.. 
tapi... di sebalik kenangan manis tuh, terselit kenangan pahit..
hurmm.. ntah laa... biarlaa rahsia.. biar aku yang pendam sendiri..
thanks kawan2 serumah ku.. kerana semalam kita happy sangat2..
(Fara, Ida, Hanie dayah, Aina, Beeb, Nor..)

indra mulia ipoh




tengok.. semangat harimau malaya..








...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

3 comments:

umishahirah's said...

untung le dpt gi stadium. umi tgk bola pn tak hahaha serious lupa. tapi, kalo ingat pon mcm pegi je stadium tu. HAHA

nabila faryzza said...

wahh, semangat perak ni. hehe :)
kte pernah pergi stadium indera mulia tu pun sebab ada PC Fair, bukan tgk bola pun. huhu

Thania Ismail said...

@nabila faryzza

wau..jauh ..pergi stadium semata2 nak g pc fair..
best nyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...