Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA ..


Dah lama sangat-sangat daa tak masyarakat dengan warga-warga blog ini..
maksud nieya tak joint segmen-segmen sebegini..

Nieya suka baca blog orang yang ... :

  • Ringkas, tak terlalu padat.
  • Tulisan tak terlalu kecik dan besar. 
  • Blog yang simple, tak suram. 
  • Senang ceritA yang simple dan santai.. 
Ok.. Done !! :) 



...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

55 comments:

slumberdek said...

pink yer blog....nice blog.

chemija said...

yup mesti menarik dan padat ^^ btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

Thania Ismail said...

@slumberdek

msti lah pink..tu my fav color.. hehe.. :)

Eyqa Hasnan said...

eyqa dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail said...

@chemija

hehe... thanks singgah sini.. salam perkenalan juga kat awk.. :)

nanieybarnieylurviey said...

kunjungan balas.. ok follow sini balik.. slm kenal thania :)

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

azizah :) said...

salam perkenalan yer :)

Yumida said...

SALAM ZIARAH,

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

FOLLOW U..

Thania Ismail said...

@azizah :)

salam perkenalan juga kepada azizah.. :)

Thania Ismail said...

@nanieybarnieylurviey

salam perkenalan juga nani.. :)

Thania Ismail said...

@Yumida
salam perkenalan juga... yumida..

Mk Syahir said...

waaa..thats right..sy join jugak segmen ni =) follow sini gak =p

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fazi Isma said...

done kembali follow =)

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Que Achmad said...

Que Achmad join jugak.
jom singgah blog Abe lagi ye....

http://www.queachmad.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

ieka farhana said...

hey dah menari-2 dekat sini sambil follow balek

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

ieka farhana said...

hey dah menari-2 dekat sini sambil follow balek

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO said...

Salam kenal :) Done follow u dear :)

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #234

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

ehee done follow dan like page awk.anyways,tq singgah blog sy ye.blog awk cantik.pink gitu.anyways,solehah pn ske kriteria blog yg awk ckp ni

Anis Athia said...

sangat setuju dengan pendapat kamu...anis balas kunjungan ^_^

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :p

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

hawa said...

#243 :)) hee , salam kenal :D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Abey Mirul said...

Blog Abey ok dok? Haha..

Jalan2 kat sini pulak ye.

Salam perkenalan.

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

maszull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg samadone follow...:)

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Nana Lam said...

nana datang berkunjung balas! :)
http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

shasa_fiez said...

dtg dr segment yg sama.. folo u k! visit mine too.. http://shasafiez.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

apisz a.k.a alhafiz said...

saya dah follow kat sini...btw nice blog.

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Wanieys said...

singgah dari segmen sama :)

Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :) done follow sini...

jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
lynnlinda.blogspot.com

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

skodeng sini dtg dr segmen yg sama:))

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

♥Mr.Petak♥ said...

Salam...coklat yang manis.. petak dtang dari segmen yang sama..

Salam perkenalan.. singgah la selalu di blog mrpetak.com ye..

http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

follow:)

Ain said...

Singgah membalas kunjungan =)

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Dylla Abas said...

hai...262nd here :) nice blog..sweet je ^_^

deno said...

deno dtg dari segmen yang sama! dah folow sini :)

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama..
done follow(265#),hit me back k!..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

singgah dari segmen yang sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

golek sampai kat sini:)) skodeng kejap yek.dtg dr segmen yg sama:)

yeah lebih kureng je kite >,<

luqman zakaria said...

thnx follow arepnakbebel k..follow kamu~

Zamani said...

zam dtg buat kunjungan balas :) thanks sbb singgah blog Zam~ i. Allah Zam follow & like page blog ni ;)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza singgah dari segmen yang sama ^-^

Faizul Osman said...

sy punya mcm mane pulak??

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...