Tuesday, August 21, 2012

Ceritaku di hari raya pertama & kedua

SELAMAT HARI RAYA
wahai bloger-bloger sekalian..
Maaf zahir batin.

Hari raya pertama agak membosankan.
Sebab tak keluar mana pun dan tak tahu laa.
Keluar just pergi ziarah kubur arwah atuk dan pergi rumah nenek saudara kat Kuala sawah.
Tapi memang tak besh.

Tahun ini warna tema kami ialah Kelabu.
Tak tahu kenapa nieya pilih kelabu myb baju nieya tak der warna kelabu.
Family makngah kakak kepada ibu warna hijau. Nenek pown warna hijau.

adik num 3 syaidi bersalaman dengan pakngah.

me & ibu

my family bersama nenek. adik num 2 keluar.

bersama dengan family makngah

Raya kedua...
Best sangat-sangat. Sebab dapat keluar beraya. Tak duduk rumah jerk.
Tapi paling best sekali yang tak pernah berlaku dalam hidup nieya selama 21 tahun nie, 
bila family bf nieya datang beraya rumah nieya. 
Terkejut jugak dan macam mimpi.
Mereka dari Jb nak balik Perak. So singgah Negeri Sembilan.
Mereka 1 family. Segan dan terkelu lidah. haha.
Tapi agak mengecewakan nieya, nieya dan family tak dapat hidangkan makanan berat.
Just kuih raya dan air, coz time tuh dah malam dan kami baru balik dari rumah nenek.
Sorry en.love sekeluarga.

bersama kezen, anak buah dan si kembar

with kezen

Gambar ketika family en.Love datang tak der. 
Al-maklum la, segan punya pasal. 
haha..

Selesai jugak beraya belah ibuku. 
Di Seremban..
Tengah tunggu abah bagitahu untuk beraya belah abah pula K.L.
Tak sabar nak beraya di K.L. Bersama family K.L




...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...