Tuesday, October 16, 2012

kembali semula.. (Cameron Hailand)

Bertemu kembali ...
Lama dah rasa nya tak mengupdatekan diri di sini.
Al-maklumlah bz sangat2..
Bz dengan projek akhir.

Hari nie 16/10/2012,
genaplah hubungan kami 6 bulan.
Walaupun baru 6 bulan, tapi berbagai rintangan kami lalui.
pahit, manis, sour, sweet.. segalanya lah.
Kenangan terindah, kenangan terpahit pun ada selama 6 bulan ini.
Baru 6 bulan. Belum setahun.
Hope hubungan ini kekal hingga ke jinjang pelamin dan seterusnya,

Disini nieya nak story moly sikit.
Hari tu nieya dan mr.macham dan kawan2 pergi lepak Cameron Hailand.
Ala pergi hari jerk, lagi pown Ipoh ke cameron hailand melalui Simpang Pulai dekat.
Sejam lebih dah sampai.

with mr.Macham, Yana,Noni n Me.. (@ladang tea)


Kami bertolak pukul 12 tghari dan kami turun pada pukul 6.30 petang.
Pergi ikut jalan Simpang Pulai balik ikut Tapah.
Atas tak panas time kami pergi sejuk dingin jerk.
Rasa macam tak mau turun jerk.

Sebenarnya banyak cerita lagi nak share tapi nanti laa ek. 
Sebab gambar tak masukkan lagi. Cerita Cameron Hailand nie pown macam dah lama.
Kami pergi 22/9/2012 hari tuh. Lama daa tuh.. sekarang dah bulan 10. hehe.






...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...