Saturday, December 29, 2012

selongkah pc jumpa kenangan...

Daa lama tak bukak pc. Selalu on9 guna bb dan Lappy jerk. Malam nie adik suruh betulkan pc.. sebab window geniue kan.. So alang-alang on pc selongkah folder nieya terjumpa gambar-gambar lama. 


Gambar bear nie. bear ini terlalu comel sangat. Kenangan bersama bear ini. Nieya dan atul pergi teminal beli bear yang sangat comel ini. Berebut-berut antara kami berdua. Tambah lagi kami berdua minat pink. Lepas beli terus snap pic. Tebal dan best peluk bear ini. Tetiba rindu dekat atul dan kawan-kawan uniti.


Gambar ini pula gambar arwah atuk. Waktu ini arwah sakit dan berada di Hospital NCI Nilai. Rindu sangat kat arwah atuk. Al-Fatihah. 


Gambar nieya edit semasa umor 19 tahun. Sekarang dah umor 21 daa..nak masuk 22.. hahaGambar nieya bersama asiah kat city park.Gambar bersama family nieya di Kuala Lipis. 


Dan last sekali gambar dan hari paling teristimewa bagi nieya. Sambut beday nieya bersama arwah atuk dan juga family. Time nie nieya paling beruntung kerana sempat sambut beday bersama dengna arwah. Dapat suap kek kat arwah atuk. Tapi gambar tuh tak boleh di upload. 

Sebenarnya banyak lagi gambar tapi tak perlu kot untuk masuk semua. Banyak betul kenangan di pc ini dan ada yang patut di buang. Kenangan lama biarkan ia berlalu kerana itu akan menjadi kenangan silam dan jadikan sebagai satu kenangan dan tauladan. Yang penting sekarang pandang ke hadapan dan tempuhi dengan tabah.. ...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...