Friday, December 28, 2012

Dinner with family at Palm Garden Hotel IOI Resort

Petang tadi nieya, ibu dan syaidi pergi Putrajaya dekat Ioi Palm Garden Golf. Inilah 1st time nieya drive masuk putrajaya. Memang tak tahu jalan laa ceritanya tapi nieya main redah jerk berpandukan signboard dan ikut kata hati. Last-last sampai ke Alamanda. Nak tanya orang di mana Ioi tuh tapi tak pe lah redah jerk. Call kawan ibu, dia datang jemput kat alamanda. 



Ioi Palm garden golf nie memang lawa tempat dia. Ala, tempat orang main golf. Kami lepak kat tempat makannya berlatar belakang padang golf. Pemandangan memang lawa siap air pancut..

bila nieya berada di sana

lamb chop rm 20 ...

suasana dalam 

pemandangan luar dari tempat makan

desert banana split


hadiah yang kami dapat dari sana..
Kami pergi sana sekejap jerk. Datang untuk dinner kemudian dah makan balik. Sebelum balik melawat kawasan. Ada swimmingpool, gimm... Seronok jugak laa tempat dia. Tapi tak sempat nak pergi pusing padang golf dan bermain golf sebab kami sampai lewat petang. Ibu kata lain kali kita datang main golf dan swimming.. yeaaahhh.....

swimmingpool

...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...