Friday, May 10, 2013

Sony Xperia Z....

Bertemu kembali...

Haaa.... Hari ini nieya nak luahkan hasrat nieya..
Nieya ada berkenan dengan satu handphone nie tau..
Bukan samsung note 2,3,4... bukan bb Z10 tapi Sony Xperia Z.

Wau bila 1st time nieya lihat Sony xperia z nie walaupun dalam gambar terus terpikat.
Dah la nieya suka phone brand Sony. Tak tahu kenapa maybe gambar dia yang menarik. Bila kita bergambar. 

White

Black

Smart kan...
Yang paling best sekali.....





Nampak x??
Boleh masuk dalam air. Tak rosak pun. 

Harga dia jangan nak tanya laa...
Mesti mahal punya silap haribulan boleh beli tv 55 inci tuh.. hehe

Nak tau lebih lanjut boleh clik jerk sini ... 

Kalau nieya nak beli tu jauh sekali sebab terlampau mahal..
Kalau nak sangat tu, tunggu harga nie jatuh baru boleh beli dan time tu nset lain yang the lates tu pown banyak keluar.. dan nset nie ketinggalan jauh dah.. haha..

Nieya nak tunggu orang bagi.. Siapa lah yang nak bagi nieya kan.. 
kalau orang bagi nieya amik jerk lah.. Bak kata pepatah langkah kanan.

Mimpi jerk lah dulu kalau nak pakai kan..
Dulu nak blackberry last2 zaman baru dapat time dapat tu bb popular lagi tapi ketika tu samsung note 2 baru nak naik. Walau apa-apa pun nieya tetap bersyukur ada orang bagi nieya bb.. 
Blackberry curve 3g lagi tuh. Yang penting Dari Singapore..
Thanks uncle. 
Janji boleh layari internet ketika bosan. Itu sahaja target nieya.






...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...