Wednesday, December 25, 2013

Kembali semula... bab 1 ...

Salam semua...

huh... Lama betul tak update.. 2 bulan kan... Buzy laa.. Nieya daa kerja..

Baru-baru nie nieya bekerja sebagai sale assistance bahagian gift.. Wrapping..  Di Parkson Seremban Prima. Kerja 3 bulan sahaja. Nieya berhenti pada 17.12.2013.

Kerja di sana memang best.. Seronok sangat dan bebas. Means bebas tu... boleh merayau.. Biar lah apa orang nak kata janji kita tak kacau hidup dorang. Kawan-kawan pun best satu kepala dan sporting lah.

Pembukaan Parkson Seremban Prima lepas renovate... kami lah staff yang baru.. Mula2 lah memang penat.. Kena angkut kotak lah, kemas lah, berabuk lagi.. dengan bau cat, pasir... macam2 lah.. siap ada orang mati kena karen.. shot.. huhuhu.. Macam2 dugaan.. Kami training kat Parkson teminal 1 Seremban.

Kami OTW ke parkson seremban prima dari parkson teminal 1..
Jalan kaki ulang alik.. penatt....

Berhenti seketika.. tepi jalan minum dulu.. Kepenatan.
Nie nak balik teminal 1 balik..

tengok... kami kena angkut kotak2 bawak ke opis..

Inilah my geng @parkson...  
macam hot2 jerk kat sana.. 
Orang buat kerja kami asyik2 snap pict jerk time tuh.
tapi ada jugak tolang ok!! 

Time ni pakai baju biasa.. Al maklum lah kena angkut barang..
Rakan2 seperjuangan...

u see.. berabukk kan.. kotor.. Inilah kotak nya.. berat.
Kena licinkan bilik nie..

Dalam Opis... Kepenatan..
Opis nie pun hasil kerja kami jugak..

Banyak lagi.. tapi nanti laa update lagi... Penat sudah.. esok nak kerja ... Kerja di tempat baru..
Nanti kita bersua kembali...






...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...