Thursday, August 25, 2011

berita mengejutkan!

bangun jerk pagi tadi seperti biasa mesti lah menghadap handphone.
boleh pulak nset terjatuh dari atas katil jatuh bawah.
mula-mula tak perasan laa...
p nanti lah..bukan entry nie,nak cerita pasal nset.

tengok nset ada 4 mesej.
salah satu mesej dari member nieya.
aina.tapi dia fowad kan mesej tu. dan bawah tu ada nama -gg-

mesejnyer berbunyi:
along xcident trok..skang ni ad kat hsptal sg.buluh. 
bgtau yg lain-gg-

terus tersedar,segar lah dibuatnyer.
tiba-tiba terfikir, aina kat ipoh, gg n the geng kat kL.
cepat-cepat kol mok.
tanyer dia, dia kata aina tlg sebarkan.

pagi kat office, ada majlis.so xleyh on fb.
habis majlis pown x leyh on fb coz belom kol 1.
rasa hati risau, gundah.
tengok email.dorang kata along teruk sangat,
sekarang di icu;.
minta tolong kawan-kawan sent gambar along kat email.
dapat lah lihat keadaan dia mcm mana,

ya allah...
gambar tu, penuh dengan darah..
teruk tengok dia.
liya cakap
kepala dia pecah,(myb koyak ker),kaki patah, pastu tak ingat daa..

daa laa nak raya.
family kat ipoh.
dia kat kl.
sesungguhnya berat betul dugaan kepada kamu.
semoga along di panjangkan umor, dan cepat sembuh..

dia xcident malam tadi,
kena langgar lari.
kenapa lah ada orang yang macam ini di dunia ini..
orang yang tak nak bertanggungjawab.
memang orang tuh mesti rasa serba salah.
hope dia akan mengaku kesalahannya.









...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

1 comment:

Syara Mohammad said...

hope cepat sihat...

errr... kes ragut tu kat area rumah teres tu.
jln kenanga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...