Monday, May 14, 2012

lawa baju dia

akhirnya scha dan awal kahwin juga kan..
daa berpunya daa jejaka idaman ku.
wuahhahahahaa..
tak der laa..
sebenarnya nieya nak update tentang dorang sebab ...
nieya suka tengok pakaian scha time nie..
dress labuh.
idaman nieya..haha..
ada hati tu nak pakai..





dan paling minat sekali...
time dia pakai baju pengantin yang ini..
ini memang the best..
tersangat lah lawa..



siyes... baju ini memang buat hati nieya gembira bila melihatnya.
tengok laa kat bahagian dada dia.. ukiran bunga tuh..
warna dia. memikat hati.
memang lawa laa..
hanya mampu lihat dan tak mampu nak memakainya..
scha, tak nak bagi nieya ker?
hehe..

suatu hari nanti nieya akan design baju nieya macam tu.
tunggu nieya berjaya bukak butik laa..
my dream.. (angan mat jenin jerk)
amin..



...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...