Wednesday, July 18, 2012

merayap with en.Love

Minggu pembelajaran belum bermula lagi. Just perkenalan kepada subjek.
So jadual nieya setakat ini tak padat la.. Banyak kosong, dan paling penting ada kelas malam.

Semalam nieya keluar dengan en.Love. 
Mula-mula pergi Ipoh Parade. Kemudian pergi Tesco Ipoh, pastu Tutty Frutti, dan destinasi terakhir jejalan J.J section 18 Ipoh. 

Dan yang paling penting nieya dapat teddy bear dari si dia..
Nieya nama kan dia Oklat. 
Comel kan..


Di J.J section 18 kami buat key chain nama. 



Bila key chain nama tuh dah siapp kami snap laa gambar kan.. :)



Singgah Padini, tujuan utama nak cari baju couple, tapi lain yang beli.
Merajok ngan en.Love kejap.. huhu.


Cuba teka apa dalam beg tuh?
hehe..

Thanks en.Love.. Sebab sudi jejalan dengan saya.. Thanks jugak sebab bagi teddy. Thanks segalanya.
Saya sayang awak sangat-sangat. Happy bila awak berada di sisi saya.
luv u awk yett.. !!




...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

6 comments:

Natasha said...

=) sweet.

umishahirah. said...

bestnye dapat jumpa yg tersayang :)

Thania Ismail said...

@Natasha

thanks natasha.. :)

Thania Ismail said...

@umishahirah.

hehe.. r ah.. mmg best sgt umi.. umi tak pergi jumpa?

umishahirah. said...

waaaa. ni yg jelez ni. nak jumpaa tapi jauhh :(

Thania Ismail said...

@umishahirah.

tak pa2.. t leyh jerk jumpa kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...