Sunday, May 26, 2013

26.5.2013.... Happy Birthday..!!

Allah selamat kan kamu...
 sanah helwa...
Selamat hari jadi...
Happy birthday to me...
 shēngrì kuàilè.....


Ha... nampak tak??
 Hari ini 26 mei 2013...
Genaplah nieya umur 22 tahun.. Aiyokkk.. dah tua dah..
Alhamdulilah... 
nieya masih diberi peluang untuk bernafas dan menikmati keindahan dunia ini.
 
Nieya happy sangat2 sebab ibu sambut beday nieya, dia masakkan makanan kegemaran nieya iaitu tomyam, dia belikan kek coklat, dan berikan hadiah lagi.. Memang the best lah.. Selalu bagi tapi sejak dah besar2 nie kan jarang lah sebab beday nieya dekat dengan adik nieya so buat sekali senang.. Kali ini buat asing, memang the best.. Terima kasih ibu.. Sayang ibu sangat2...
 
Tadi sambut dengan ibu, makngah, nenek  dan adik. tak ramai pun family. Lepas ini tunggu giliran sambut dengan abah n mama dan mr.A.. tak sabar nak tunggu sambutan dari sana pulak.. Dan yang paling penting tak sabar nak tunggu mr.A datang dari Manjung... Rindu nya dengan mr.A...

Nieya dapat banyak ucapan dari fb. Terima kasih kawan-kawan kerana sudi wish kat nieya.. Terharu nieya. ada yang wish kat bbm, memang tak lekang dek tangan nset tuh kat nieya.. Balas komen mereka.. Terima kasih kawan-kawan.. 

Ini kek nieya dari ibu.. sayang ibu.. thanks ibu.. 
Kek coklat.. 

Menu untuk sambut beday tadi.. 
Tomyam sayur dengan fish ball, mee hoon, keropok lekor, kek dan kacang..

Slide kek.. 

Belakang takbir...( Di dapur )  hehe
Banyak tau ibu masak tomyam.. 
satu Mangkuk besar tapi tetap akan licin belum sempat pukul 8 malam.
 Selalu macam tu.

 Sempat lagi snap pic time goreng keropok lekor dari kelantan..

Hadiah.... ??
Setakat ni nieya dapat 2 sahaja hadiah..
Dari ibu dan maisarah..

 Ini hadiah dari ibu. 
Rantai tapi boleh tukar2 buah dia.. ada 4 buah dia.. 

Ini pulak maisarah bagi...
Frame laut... Damai tau..

Thanks sebab sudi bagi nieya hadiah... :)

sebelum pergi kenduri kahwin kat bukit chedang tadi..
Simple jerk..Dah rumah dekat, simple lah..
Ini pun 1st time pakai macam ni.. saja... try, try... 
Ok tak?? nampak bulat.. hahahaha.. malu..

Semoga keputusan nieya pada 28.5.2013 ni, mendapat keputusan yang cemerlang dan lulus. 
dan Semoga nieya akan jadi lebih matang, jadi yang solehah,. 
Semperna umur dah 22 tahun kan..
Yang penting nieya nak lulus keputusan nieya.. 
Amin... amin.. amin..
Semoga Allah memakbulkan permintaaan nieya..
Amin..

Kawan-kawan doakan keputusan nieya ek.. 
lulus lah nieya di sem akhir nie..

Ok lah.. hari yang paling happy sangat2..
Malam tuh siap blackout satu taman tau..
hahahaha...
terbaikkk...!!

Alhamdulilah...
 26.5.2013, sudah mau pergi menutup tirai nya.. untuk bertemu 27.5.2013..
rasa sedih dan sayu sajer... 
Tak pe lah.. tahun depan jumpa lagi.. 
In sha Allah...

Happy beday jugak untuk my blog yang dah genap 2 tahun 2 hari.. 
terlewat sikit...
Segalanya disinee... 

 
 

 








...Hanya sekadar mengisi masa lapang untuk berkongsi cerita ...

1 comment:

Dylla Abas said...

ok dik...akk miss entri ni..apapun happy belated birthday..moga jadi anak yg solehah...berjaya di dunia n akhirat ok :)

p/s : 22 tu "kecik" lg la..jgn risau ye..akk ni lg la dh tua..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...